Webshop

Webshop

Alles in huis bij een ongeval

Een uitgebreid assortiment EHBO-middelen

Welkom in de webwinkel van Bler! Bent u op zoek naar EHBO-middelen voor uw bedrijfspand of woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van AED’s tot pleisters, van brandblussers tot verbandkoffers, van desinfectieproducten tot vluchtladders: u vindt het in ons uitgebreide assortiment medische artikelen. Kijk eens rond en zie wat wij u te bieden hebben.

Informatie over betalen en verzending

U kunt onze EHBO-middelen online bestellen. Hierbij is het mogelijk om via PayPal te betalen, het bedrag over te maken op rekeningnummer 8448091 t.n.v. Bler of te betalen bij het afhalen. Alle prijzen in onze webwinkel zijn inclusief btw.

Voor bezorging wordt € 8,50 in rekening gebracht. Aangezien de meeste van onze producten steriel zijn en een houdbaarheidsdatum hebben, houden wij deze niet op voorraad. Over het algemeen zullen de producten binnen 2 à 3 dagen worden geleverd.

Mist u een artikel in onze webwinkel of hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen of een e-mail te sturen. Wij helpen u graag verder.

Ga naar de webshop »

Proximedia